Cafe & Fester

Cafe & Fester

Cafeteriet

Vores cafeteria tilbyder både det traditionelle cafeteriamad, men lægger også vægt på det sunde alternativ i form af diverse sandwich og salater. Der er selvfølgelig også noget til den søde tand i vores udvalg af slik, sodavand og is.

Fester

Vi afholder, gennem hele året, en lang række af aktiviteter, fester, fødselsdage, konfirmationer mindesammenkomster mv. her i Centeret.

Vi har lokaler i alle størrelser i Centeret og på vores Danhostel, som alle er yderst velegnede til at afholde dit arrangement i.

Vi kan afholde store og små arrangementer, møder, fester, foredrag, børnefødselsdage, konfirmationer, mindesammenkomster, fætter/kusiner fester, jubilæum, sammenkomst mv.

Om det er et lille møde, mindre eller stor fest, kursus eller noget helt andet, så er vi klar med gode faciliteter, venligt personale og ikke mindst konkurrence venlige priser.

Vi kan have optil omkring 800 spisende gæster i hallen.

Du skal være velkommen til at ringe på 74 92 88 30 eller skrive på [email protected] for at få yderligere informationer eller for at få et konkret tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med vores placering tæt på grænsen til Tyskland, tæt på bymidten og alligevel midt i den Danske natur, er vi et oplagt valg, samt en seriøs og engageret samarbejdspartner til dit kommenende arrangement.

Se kontrolrapport HER

kontrolbanner