Konfirmation

Konfirmation

Konfirmation i TSFC

Jeres konfirmationsfest skal selvfølgelig holdes i Tønder Sports- og Fritidscenter. Vi har flere forskellige mødelokaler, som vil kan tilpasse jeres behov fra 20 – 100 personer.

Hvad med en alternativ konfirmationsfest

Først skal I selvfølgelig have god mad fra vores dygtige køkkenpersonale. Når maden er spist og vinen er drukket er vi klar til alternative aktiviteter.

Hvad med en tur på klatrevæggen med dygtige klatreguider, en tur i svømmehallen med masser af wellnessaktiviteter (stor udendørs sauna, udendørs boblebad, indendørs sauna og dampbad) eller bare en god gang indendørs fodbold eller hockey.

Det betyder, at jeres konfirmationsfest ikke behøver være traditionel, hvis I gerne vil prøve noget anderledes, når spisningen er overstået.

Traditionel konfirmation

Hvis I hellere vil holde  en helt traditionel konfirmation, kan I naturligvis også dette. Det er jeres dag, så det er jer, der bestemmer. Tønder Sports-og Fritidscenter byder nemlig på festlokaler i alle størrelser fra 20 – 100 personer, hvor vores team og blomsterdekoratør sørger for at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide.

Konfirmandens livret

Det er en stor og vigtig dag for konfirmanden og derfor skal maden være noget, der falder i hovedpersonens smag. Køkkenchefen i Tønder Sports- og Fritidscenter og hendes team skal derfor nok hjælpe jer med at finde den menu til jeres konfirmation, som konfirmanden drømmer om.

Konfirmation med overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning på Danhostel Tønder til en speciel konfirmationspris. Dette bestilles sammen med det endelige antal gæster.

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt os på tlf. 74 92 88 30, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres konfirmation i Tønder– eller lave en aftale for en fremvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på info@tsfc.dk.

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.