Kursus & Konference

Fodbold

Træningslejr og ophold

Tønder Sport og Fritidscenter danner rammen om et perfekt træningsophold i Marsken. Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på træning og socialt samvær. På den måde er I sikret er perfekt ophold. Ud over brug af fodboldbanerne kan I benytte vores dejlige svømmehal med wellnessfaciliteter, vores motionscenter, beachvolleyballbaner, tennisbaner og petanquebaner.

SønderjyskEs træner, Jacob Michelsen udtaler:
“Vi har de sidste to år afviklet vores træningslejr i Tønder i juli måned. Ud over gode baneforhold og super forplejning, er personalet servicemindet og venlige. Teambuildingarrangementet, som hallen arrangerer, har givet en ekstra dimension og udfordring for spillerne, som har styrket de sociale relationer og holdfællesskabet. Vi kommer igen. Det er helt sikkert.”

Banerne

Rundt om TSFC ligger i alt 7 baner, som der kan afvikles turneringskampe på. BANKPARKEN er F C Sydvests hjemmebane i 2. Division og ligger midt i området.

Fodbold træningslejr med træningsmodstandere

Vi hjælper gerne med at skaffe passende træningsmodstandere, hvis I ønsker dette på jeres fodbold træningslejr. Vi har kontakt til en lang række lokale klubber, som har hold i alle aldersklasser og på alle niveauer.

Stævner

Hvert år afvikler Tønder Sport Forenings fodboldafdeling HYDRO CUP i påsken på banerne. Et stort stævne med over 500 deltagere fra flere forskellige lande. TSFC servicere arrangementet, som hvert år giver et pænt økonomisk overskud til den lokale fodboldafdeling.

Fodboldlejr med overnatning

Overnatning i forbindelse med jeres fodboldlejr sker på Danhostel. Skal det være et billigere ophold til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesale.

Indhent tilbud til dine ønsker og vi sammensætter en god pris!
Kontakt os på [email protected] eller tlf.: 74 92 88 30

Fordele ved en fodboldlejr i Tønder Sport og Fritidscenter