Kursus & Konference

Håndbold

Træningslejr

Tønder Sport og Fritidscenter (TSFC) tilbyder Sønderjyllands bedste faciliteter til jeres træningsophold. Med 4 haller, fitnesscenter, svømmehal med masser af wellnessfaciliteter har vi de helt rigtige rammer, når I skal have et perfekt træningslejr på et højt plan. Ud over brug af hallerne kan I benytte vores dejlige svømmehal med wellnessfaciliteter, vores motionscenter, beachvolleyballbaner, tennisbaner og petanquebaner.

Gode værter

Vi prioriterer højt, at det skal være hyggeligt og rart at være på håndboldlejr hos os. Ligesom at sportsudøverne skal have de bedste faciliteter til rådighed. Personalet i centret er klar til at løse næsten enhver tænkelig opgave, og står til rådighed under hele opholdet.

Overnatning

Danhostel ligger kun 100 meter fra hallerne og danner rammen for jeres fritid og overnatning. I Danhostel er der både mødelokaler og opholdstue med flere afslappende fritidsaktiviteter.
Skal det være en billigere håndboldlejr til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesale.

Maden er bare vigtig….

Vores køkken tilbyder hjemmelavet grøn mad. Har I specielle ønsker, så klarer vi også denne opgave.  Vi er vant til at lave god kvalitetsmad, også til sportsfolk.

Indhent tilbud til dine ønsker og vi sammensætter en god pris!
Kontakt os på info@tsfc.dk eller tlf.: 74 92 88 30

Fordele ved en håndboldlejr i Tønder Sport og Fritidscenter