Aktiviteter i Svømmehallen

AQUA Fitmat

AquaFitmat er en super effektiv træningsform som både træner krop og hjerne. Balancetræning på Aquafitmat-pladerne kombineret med de mangeartede forskellige øvelser får dig igennem en helt unik træningsoplevelse, en oplevelse hvor alle de små stabiliseringsmuskler kommer i spil, og hvor din balance bliver udfordret. Så kom og vær med til en anderledes og spændende form for træning.
Du skal helst ikke være bange for at falde i vandet af og til 🙂

 AQUA Fitness

Er for alle der gerne vil træne effektivt, men skånsomt. Træning i vand befrier kroppens led fra tyngdekraften og samtidigt giver vandet større modstand. Grundet vandets egenskaber kan træningsintensiteten nemt tilpasses den enkelte.

Træningsformen er oplagt for gravide, overvægtige, trænede og utrænede.

Der trænes kondition, styrke og alle øvelser foregår til god musik og rytme. Øvelserne præsenteres som både individuelle og samarbejdsøvelser,
hvor der lægges vægt på træning af fysikken og kropsbevidstheden. Øvelserne foregår både på dybt og lavt vand.

AQUA BIKE

Aquabike er en forholdsvis ny motionsform i Danmark.
Man arbejder på cyklen som er placeret på bassinbunden i den lave ende af bassinet. Man spinder på cyklen til musik i forskellige positioner, samtidig med man laver forskellige øvelser for at styrke overkroppen. Alt dette styres af en instruktør der, enten på land eller i vand er på sin egen cykel.

Fordele ved AQUA BIKE: